Saturday, February 25, 2012

Varattuja aikoja merkkailen kalenteriini..

Ensimmäinen hääpuvun sovitus aika varattuna Lauantaille 3.3. Niinattareen. Täytyy muistaa tulostaa kuvia puku malleista joista pidän, että löydämme mahdollisimman nopeasti jotain minun makuuni. Seuraani lähtee morsiusneito O. Vähän kyllä jännittää koko asia. Tähän asti vain katsonut pukuja netistä ja en osaa kuvitella itseäni puvussa.

Sopivasti katsoen hääpuvun sovittelua, tulevana Maanantaina aloitamme kaason H:n kanssa Nutriletin 5-day diet. Se on meille kick-start into shape !

Olen myös varannut tulevalle Perjantaille piilolinssi-opetuksen. Jännittää jo ihan hirveästi, mutta kai se on aika oppia niiden käytön, ei vain häiden takia mutta kun urheilen niin paljon niin se helpottaisi elämääni.

Olen mahdollisesti löytänyt vihdoin kampaaja/meikkaajan Degreehairesta. Sovimme suunnittelu tapaamisen Maanantai 12.3. päivälle. Hän on hyvin paljon varattuna siksi meni noi myöhään tuo tapaaminen. Toivottavasti kemiat toimivat ja hinta/laatu suhde olisi kohdallaan.

Esimakua mitä on hankinnassa:




Niin ja vihdoin myös kutsukortti tekstit Suomeksi ja Englanniksi sovittuna. Ruotsiksi en taidakkaan alkaa tekstiä yrittää kääntämään, ellei kolleegani töissä osaisi hyvin sitä kääntää. Olen todella huono kun tulee suomi-ruotsi kääntämiseen.

Nyt siis seuraavaksi Sinelliin ostamaan kortti materiaalit Maanantaina 5pv ja pitää sitten sopia päivämäärä morsiusneitojen ja toisien vapaaehtoisten kanssa askartelu päivälle!!

Anyone interested??
- Sara

2 comments: