Sunday, April 22, 2012

Musiikkia korville

Alkaa häämusiikki vihdoin selkeentyä. Olen pohtinut kauan mitä tehdä musiikin kanssa.
Kauan sitten, ennen kuin kultsu edes kosi, ajattelin että haluan että ystäväni Maria soittaisi viulua kun kävelen isäni rinnalla alttarille kultani luokse. Se toive taitaa toteutua ja ystäväni aikoo pyytää vielä toisen viulunistin paikalle. Kaksi viulunistia on aina parempi kuin yksi, musiikista tulee paljon täydempää.

Sisääntulo musiikiksi olisi ihana esim. Pachaelbel Canon D tahdissa. Alla olevassa videossa viulun kanssa on kitara, mahtava yhdistelmä. Löytyisiköhän kitaristia! Piano myös sopii, pianisteja ainakin tunnen.


Siskoni on lupautunut laulaa meille kirkossa jossain välissä seremoniaa. Täytyy papilta kysyä missä kohdassa olisi sopiva hetki. Kauan mietin minkä laulun hän voisi laulaa, ja ensin halusin 'Rakkaus on lahja Jumalan' mutta kuulemma se on liian vaikea. Sitten kohtasin Johanna Kurkelan lauluun 'Rakkauslaulu'. Täytyy nyt vain löytää nuotit laululle ja sitten pyytää toista kaveria säestämään siskoani pianolla. Koska 'Rakkauslaulua' (video alla) ei voi laulaa acapellana.


Ulos marssi on vielä ihan auki. Ehdotuksia otan vastaan mielelläni mutta Prinsessa Ruususta eikä Kesäyön Unelmaa ainakaan.


Meidän hää "valssimme" tulee olemaan laulumme 'Kiss From A Rose' Sealilta. Ja sattumalta hän on Nigerialainen ihan niin kuin kultsuni. Kumpikaan meistä ei osaa oikein valssia niin tanssimme sitten miten tanssimme ja Sealin laulusta lähtee sitten tanssitukset käyntiin ja DJ saa sitten vetää juhlat kattoon!!


4 comments:

  1. Ihana valinta sisääntulomusiikiksi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kunhan tosiaan saisin kitaristin vielä. Tunnen heitä kyllä mutta helpointa olisi että minun viulinistini tuntisi jonkun niin yhteistyö toimisi ainakin.

      Delete
  2. Ja börja idag mitt i allt nynna på Shania Twains: "from this moment" o börja tänka på ert bröllop :D

    ReplyDelete