Sunday, May 6, 2012

Bella löysi..

tiensä sydämmeeni. Olin eilen Tampereella Morsiusgalleriassa kokeilemassa hääpukuja.  Vaikka aloitin ystäväni avulla muokkaamaan sitä internetistä tilattua tylli-pukua ajattelin että vielä kerran käyn kokeilemassa pukuja. Olen kuullut vain hyvää Morsiusgalleriasta ja miten melkein kaikki ihmiset jotka siellä käyvät lähtevät kotiin puvun kanssa. Näin kävi minulle.
En paljasta mikä Bellan puvuista valitsin koska muulloin ehkä sulhanen saa tietää ja haluan tällä kertaa yrittää pitää salassa mikä puku päällä kävelen alttarille hänen luokse. 

Morsiuspuku päällä ja tiara päässä aloin itkeä eilen sovituskopissa ja tiesin että se on oikea puku. Ei tullut ihan Dabra fiilistä mutta kyseinen puku on kuitenkin Dabran tyylinen ja todella kaunis. Vähän tyttömäisempi kuin elegantti Dabra.

Valkokultainen timantti hionnalla
Vihkisormus on nyt myös minulle ostettu koti kaupungista Kultakuriiri kultasepän liikkeestä. En muista sormuksen merkkiä mutta on kyseessä 0.14c valkokulta sormus, yksi keski istutettu kivi ja kolmen pienen kiven rivit molempin puolin keski kiveä. Hinnalla 992€ lähti.






Katsoimme myös sormuksia kultsulle ja hänkin ihastui pariin eri malliin, että hän pitänee vielä päättää minkä hän sitten ostaa.

Kutsukortit kaikki tosiaan itse tein ja ne ovat jo lähetetty ja tässä odottelen jo innoissani kaikkien vieraiden ilmoittautumista. Myös kutsukirjeet Nigeriaan ovat perillä, lentoliput varattuna heillä ja nyt vain odotamme heidän saavan viisumi haastattelut ja toivon mukaan 21.5 mennessä tiedämme heidän tulosta tänne.








Vappu aattona hetken päähän pistosta juoksin Alkoon ja ostin kolme pientä kuohuviini ja samppanja pulloa maistelua varten. Emme olleet vielä nimittäin tehneet päätöstä malja juomasta. Alkoholittomana juomana tulee olemaan Pommac mutta voiton kolmesta meni Italiaan Asti Gancia. Sopivan makea ja vähän päärynäinen. Nam nam


Tässä myös ollut etsinnässä juhlapukua ja kenkiä ystäväni häihin jotka ovat 26.5. Ja Halens.fi:stä löytyi roosainen mekko ja brandos.fi:stä kauniit hopeiset Rocketdogin korkokengät.



Tässä uutiset tältä erää.
Eteenpäin mennään kovalla vauhdilla.
Nyt jatkan häävastaanotto somistuksien etsinnässä ja kattauksen suunnittelussa.

- Sara

No comments:

Post a Comment