Friday, October 14, 2011

Kutsuja

Pikku hiljaa pääsen vauhtiin. Olen jo browsaillut netistä hää aiheisia blogeja, sivustoja, kuvia ym. Nyt kuitenkin ajattelin että aloittaisin miettimään minkälaisia kutsuja meille tulisi. Pitäisi myös alkaa keskustelemaan kultsuni kanssa ketä me oikeasti haluamme kutsua häihimme. Kuinka isoja häitä haluamme pitää, onko vieraita 20kpl vai 80 kpl. Siinä aika iso ero.

Alussa kultsu halusi ISOT häät. Hän halusi kutsua melkein kaikki tuntemansa ihmiset Suomessa, kolleegoista puoli tuttuihin. Nyt kun kosinta on oikeasti tehty hän puhuu pienistä häistä. Minä en halua massiivisia häitä mutta en myöskään olemattomia. Kun kerran pidetään häät niin voisihan niihin sitten satsata, ainakin vähän. Me ainakin ajattelimme vain kerran mennä naimisiin niin voisihan niistä tehdä unohtamattomat!!

Luulisin että realistinen vieras määrä olisi siinä 30-0kpl. Ne olisivat sitten yhtä isot kuin siskoni häät. Kutsukortit olin itse ajatellut väsätä, ostaa Sinellistä materiaalit mutta nyt olen löytänyt aika ihania versioita tuolta Amerikoista, sivustolta nimeltä David's Bridal.

Olemme ajatelleet meidän hääteema väreiksi turkoosi, kulta/luonnonvalkoinen/beige ja suklaan ruskea. Tässä malleja kutsukorteista joista tykkäsin:

Malli 1

Malli 2

Malli 3

Malli 4

Malli 5

Sitten pitäisi varmaan alkaa valikoimaan, eliminoimaan pois ne 'EI VARMAANKAAN' vaihtoehdot noista yllä-olevista!!

- Sara

3 comments:

  1. Didi - Mäkin pidän vikasta!! Mutta lemppari just nyt on kolmonen tai kakkonen!! Ehtii varmaan muuttua.

    Henna - :D Mäkin just nyt pidän nro 3 eniten!! Täytyy katsoa miten ajatusmalli muuttuu!

    ReplyDelete