Sunday, October 16, 2011

Toasting flutes & Kissing Bells

Kai sitä on nyt vähän hullaantunut näihin häihin. Kaikenlaisia ihania ideoita tulee mieleen, mutta sitten heti jälkeepäin lentelee €€€€€ ajatuksissa. Fakta on että kyllä saisin näistä häistä kalliit aika helpostikkin. Tosin nyt vain suunnittelen ja brainstormaan ideoita. Sitten ensi vuoden puolella varmaan vasta lyön lukkoon asioita. Tietenkin kutsukortit ovat ne ensimmäiset mitkä pitänee saada heti Tammikuussa postiin, koska tulee ihmisiä ulkomailtakin.

Löysin 'toasting flutes' aka. skoolaus maljat. Sellon Kultajousessa oli minun lempparit joita en ehtinyt ostaa ennen kuin menivät jonkun onnekkaan mukana. En niitä viitsinyt aikaisemmin ostaa kun en ollut vielä rengastettu. Löysin kuitenkin taas tuolta netin puolelta samantapaiset. Täytyy sitten katsoa jos jostain kaupasta Suomessa löytyisi. Muuten täytyy pyytää yhtä ystävää tuoda ne Amerikoista.

Tässä kaksi eri mallia joihin ihastuin:

Nr. 1 vaihtoehto. Lasin kaulassa timantteja.
Nr. 2 vaihtoehto. Lasi on kuin sormus!

The Kissing Bell

Löysin myös ihanat paikkakortti pidikkeet jotka toimivat myös vieraiden lahjoina. Niissä on myös toinen ihana ajatus takana. Ne ovat hopeisia soittokelloja nimeltään 'kissing bells'. Ajatus on että kun vieraat haluavat nähdä avioparin suutelevan he soittavat kelloa ja mitä vain me teemme tai missä vain olemme kun kuulemme soiton suutelemme. Tämä oli mielestäni ihana idea ja hyvä tapa aktivoida vähän vieraita!

Tänään ostin myös uusimman Häät & Juhlat lehti numeron. Täytyypä tehdä treffit yhden ystävän kanssa ja lueskella lehteä läpi ja tehdä muistiinpanoja!!

Jeee hääsuunnittelu on kivaa!!

- Sara

1 comment:

  1. Toi kissing bell on supersöpö idea, häävieraat pääsee jekkuilemaan teidän kustannuksella sitten :) Ties vaikka ette pääsisi lainkaan irti toistenne huulilta koko päivänä :P

    Toi "sormuslasi" on vänkee idea, mutta noi toiset on ehkä herkemmät.

    ReplyDelete