Thursday, February 16, 2012

Pappi löytyi

Nyt on hääpappi varattu. Kävimme pitkää keskustelua kultsun kanssa joko haluamme vihkimisen suomenkielellä vai englanninkielellä vaiko tulkattuna jommasta kummasta kielestä.
Olen itse lueskellut vihkikaavaa joka on suomeksi että englanniksi ja minua puhuttelee enemmän se englanninkieli.

Olen äidinkieleltäni ruotsinkielinen niin tietenkin olisi ollut ihanaa saada pitää vihkiminen ruotsiksi. Sukuni taas ovat kaikki suomenkielisiä ja suurin osa ystävistäni englannikielisiä, sekä tietenkin kultsun suku. Täten tuntui sopivalta että vihkiminen on englanninkielellä. Jokin osa vihkimisestä voi olla suomeksi mutta suurin osa englanniksi.

Tulkkeja meillä tulee olemaan vastaanotolla jotta kaikki tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi. Kuitenkin meitä odottaa multi-kielelliset häät. :D

Sovimme papin kanssa että tapaamme kesäkuussa jolloin sitten lyömme lukkoon vihkimis kaavan ja siihen kaikki liittyvät asiat.

Paavalinkirkossa on Huhtikuussa häämusiikki konsertti jolloin saamme kuunnella mallikappaleita ja keskustella kanttorin kanssa häämusiikista. Silloin lyömme lukkoon myös asiat hänen kanssa, ja siihen mennessä pitänee olla mielessä jo mitkä ovat meidän häämarssimme sisään että ulos.

- Sara

No comments:

Post a Comment