Friday, February 3, 2012

Hääyö

Nyt on myös hääyö varattuna Hotelli Haaveniin. Valitsimme yhdessä kultsun kanssa Lux huoneen. Huoneeseen sisältyy käsintehdyt suklaat, kauniin kukkakimpun, ruusunterälehti kylvyn ja pullon Lanson samppanjaa. Meille tarjoillaan huoneesemme sitten hääaamupalan toivottuna kellon aikana johon sisältyy:

kahvi tai tee
leikkeleet ja juustot,
kurkku, tomaatti ja salaatti
leipälajitelma
voi
hedelmät ja marjat
maustamaton jogurtti
mysli
munakokkeli ja pekoni
vohveli
appelsiinimehu
smoothie

En kyllä vain tiedä miten kaiken tuon jaksaa syödä. haha Huoneen voi palauttaa niin myöhään kuin klo.17.00 seuraavana päivänä.  Saamme nukkua pitkään ja rauhassa. Olisi myös ihana saada illallistaa jossain hotellin kolmessa luksus ravintolassa. Siitä varmaan päätämme myöhemmin.



Meillä on toiveena että lahjojen sijasta meitä saa mielellään tukea hääyön ja häämatkan kanssa. Hääyö ensisijaisena koska emme tiedä tulemmeko matkustamaan minnekkään häämatkalle. Ehkä meidän ns. häämatka on sitten yhteinen matka jouluksi Nigeriaan kultsun koko sukua tapaamaan.
Aika näyttää.

Jossain häävastaanotolla tulee olemaan jonkinlainen lasipurkki tai koristettu pahvilaatikko jonne voi tiputtaa lahjakortteja tukien meidän hääyötä. Kiitos jo etukäteen.

- Sara

No comments:

Post a Comment