Saturday, January 28, 2012

Hemmottelua ja rentoutusta luvassa neitoseni

Nyt kyllä aika innoissani häistä ja niiden suunnittelusta.  Tuntuu että asiat vihdoin alkavat mennä eteenpäin. Huomenna tapaan aamupalalla 'wedding plannerini' ja yritämme varmaan hahmotella häävastaanoton koristelua.

Kaaso kovasti polttareita jo suunnitellut! :D Olen innoissani. Ja uskon että hän kyllä tietää just eikä melkein mitän haluan ja mistä pidän. Täytyy lähettää hänelle yhteystietoja että hän voi olla yhteydessä tyttöystäviini.

Florannan mieletön orkidea morsiuskimppi 135€
Morsiusneito O:ta pyysin selvittelemään kukkakauppiailta hääkukka tarjouksia. Morsiuskimpun, morsiusneitojen kukkarannekkeet, sulhasen sekä bestmenien vieheet. Häävaastaanotto tila pitänee myös koristella jotenkin kukka-asetelmin ym. Nyt kuitenkin tarkoitus saada toistaiseksi vain tietoa hinnoista että tietää vähän taas korottaa budgettia. ;-)

Nyt on myös hotelliyö varattuna morsiammelle (siis minulle), kaasolle ja morsiusneidoille.
Varasin Glo Kluuvista kaksi tilavaa GLO deluxe huonetta. Ne sopivat meille täydellisesti koska tarvitsemme vähän hemmottelua ja rentoutusta häitä edeltävänä iltana/yönä.

Pääsemme nauttimaan myös Kämp Span saunaosastosta ja kuntosalista veloituksetta sekä sitten buffeet aamiaisen hää aamuna. Voimme sitten valmistautua yhdessä hotelli huoneella ja toivon että meikkaaja/kampaaja voisi tulla hoitamaan hommansa huoneeseemme. (täytynee ottaa asiasta selvää)





Tämä lahja minulta teille tytöt!!
- Sara

4 comments:

  1. Oj nej,va det blir härligt :) Can't wait :)

    ReplyDelete
  2. ahhh..what can I say ..ahhhhhhhhhhhhhhhh! you are amazing!!

    ReplyDelete
  3. Toi kuulostaa tosi ihanalta. Omallekin kaasolle voisi miettiä jotain tuollaista, mutta.. se vaatisi sitten sen, ettei tarvitse itse koristella hääpaikkaa iltamyöhään... tuo on vielä vähän auki.

    ReplyDelete
  4. Kuulostaa ihanalta! Samalla ilmoittaudun uudeksi lukijaksi ja kutsun kurkkimaan omaa blogiani ja sivustoani. :)

    ReplyDelete